PER A L’ALUMNE…

 

3_anys   4_anys 5_anys

quaderns_penso_escric

 

 

 

 En aquests quaderns hi trobareu diferents propostes per treballar la llengua. Sempre partim d’experiències properes, reals i significatives.

En tots dos quaderns hi trobareu activitats per treballar els quatre blocs de la llengua: parlar, escoltar, llegir i escriure.

 

lleng_mat3anys

 

 

 

 

 

 

 

 

scrapbook

 

 

 

scrappbook2

Presentem un llibre per a cada curs que proposem treballar-lo amb la tècnica plàstica de l’scrapbooking.

A mesura que ens fem grans, anem seleccionant els nostres records. Voldríem retenir-ho tot, però això no és possible. Per tant, hem de fer una tria d’aquells moments especials, d’aquells fragments o instants de la nostra vida que ens han marcat.

«El meu àlbum de lletres», «Aquest sóc jo» i «El meu pas per l’Educació Infantil» són els títols que duen les tres propostes. Els infants podran fer-se el seu llibre dels records, un llibre de moments, emocions per guardar i compartir, una tria de les seves experiències més entranyables, més significatives: els seus amics, les seves mestres, aquella sortida que tant els va agradar, el traç a l’hora d’escriure el seu nom i l’evolució que ha sofert…

scrapbook_caixa

Share Button