DESCOBERTA DE L’ENTORN

Aprendre ciències significa ajudar els infants a obrir les portes al coneixement del món, a progressar en la capacitat d’interpretar i comprendre els fenòmens que els envolten.

t_p_entornVolem ajudar-los a modificar les seves interpretacions sobre l’entorn, a conèixer noms i expressions, a poder integrar-se en la seva xarxa cognitiva. La finalitat és progressar en aquesta descoberta del món i en la seva interpretació.

 Un projecte que activa la curiositat innata dels infants per aprendre i descobrir.

 

t_material_alumne_desc

t_mat_descoberta

 

t_mat_docent

 

 

Cada curs té la seva Proposta didàctica que inclou el següent: el treball de les seqüències didàctiques tant dels fulls de treball com dels Quaderns Què fan en…, programacions, educació emocional i relaxació. Inclou també un CD amb tota la informació i les cançons i audicions relacionades amb les festes.

t_3

Material manipulatiu: embuts, làmines informatives i d’emocions, calendari, lupa amb suport, glaçoneres, terrari…

 

t_4

Material manipulatiu: càpsules de Petri, làmines informatives i d’emocions, calendari, cartes d’animals i hàbitats, pots lupa, aquari, làmines dels temes de l’entorn…

 

t_5

Material manipulatiu: càpsules de Petri, filtres de colors, làmines informatives i d’emocions, calendari, cartes d’animals, col·leccions d’animals, pots lupa, terrari, Memory…

 

Share Button