LLENGUA

La finalitat de l’àmbit de la llengua és apropar els infants al llenguatge a partir de la realitat que els envolta, donant-los les eines necessàries per interactuar i relacionar-se amb aquesta.

T_pllenguaEls infants aprenen escoltant, parlant, interpretant i creant. Per això totes les activitats estan pensades de cara a adquirir aquestes habilitats. Els alumnes construeixen els seus propis coneixements lingüístics a partir d’associar, comprendre, reconèixer i crear situacions pròximes a la seva realitat.

Un projecte que potencia les emocions positives dels alumnes per dur a terme les activitats d’aprenentatge.

 

t_material_alumne_ll

 

t_material_alumne_ll2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

t_mat_docent

 

 

 

 

Cada curs té la seva Proposta didàctica que inclou el següent: el treball de les seqüències didàctiques dels fulls de treball, programacions, els contes, CD pràxies, cançons i audicions, educació emocional i relaxació.

t_3

Material manipulatiu: escubidús, malles per enfilar, personatges protagonistes de cartó, cartes de vocabulari, làmines dels contes populars, rètols lletres, pilotes porexpan, molinets de vent, botons de colors, comptagotes, pinces de fusta, abecedari, ràfia de colors…

t_4

Material manipulatiu: agulles gruixudes de plàstic, malles per enfilar, personatges de cartó, joc de síl·labes per confegir paraules, dòmino de rimes, làmines dels contes populars, cartes de vocabulari i targetes amb els noms, rètols d’abecedari, ràfia de colors, abecedari…

t_5Material manipulatiu: agulles gruixudes de plàstic, malles per enfilar, joc d’endevinalles, dòmino d’imatges i paraules, personatges de cartó, làmines dels contes populars, cartes de vocabulari i targetes amb els noms, abecedari en lletra de pal i lligada, ràfia de colors, suport per confegir paraules.

Share Button